Visita el Centre d’Animals Marins

La comissió Natura suggereix a les famílies de l’escola la visita al CRAM (ubicat al Prat del Llobregat) per conèixer la seva tasca de conservació i sensibilització del medi marí a través de les seves visites guiades que ofereix els caps de setmana.

La visita al Centre de Rescat es realitza sempre guiada per un educador, es recorren les instal.lacions de la Fundació, i es visiten els diferents espais que es troben en el centre:

A l’Àrea d’Educació es transmet, mitjançant l’exposició A favor de la biodiversitat, un mar d’esperança, la problemàtica que afecta al medi marí i les espècies que l’habiten amb el missatge optimista i esperançador ressaltant les accions locals que s’estan duent a terme per conservar aquestes espècies a tot el món.

A l’Àrea de Clínica es segueix un recorregut per l’edifici mostrant els equipaments dedicats a la clínica de les espècies marines i es coneixen als pacients que s’estan recuperant abans de ser alliberats al seu medi natural.

Els visitants també podran veure l’exposició A favor dels taurons, un mar d’esperança. Es tracta d’una mostra que ha estat itinerant per tota Espanya amb gran èxit, han passat més de 48.000 visitants.

** Si véns amb nens, recomanem la visita a partir dels 5 anys. Per a visites familiars amb nens de 0-4 anys consulta altres activitats que oferim.

Si vols més informació de com arribar i les tarifes de les visites, pots clicar aquí: https://cram.org/ca/educacio-i-formacio/activitats-de-cap-de-setmana/visita-guiada-cram/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website