Cloenda d’Agenda 21 Escolar al Teatre Nacional

El passat dimarts 11 de juny va haver festa grossa! Més de 550 persones de 70 centres d’educació infantil i primària de l’Agenda 21 Escolar van participar en el tancament del curs 2012-2013 que es va fer als jardins del Teatre Nacional de Catalunya i l’escola La Maquinista hi va estar present amb l’Àlex, la Lucía i l’Iker.

L’acte va començar quan un viatger buscador de cavalls de llegenda va trobar el cavall de Troia en els jardins del TNC. Pel que es coneix és un cavall molt especial ja que té la singularitat de fer realitat els somnis que es guarden en la seva panxa. En primer lloc, el viatger va demanar ajuda als centenars de joves de 5è i 6è per farcir-lo amb els millors desitjos sostenibles. Després, va a animar als infants més petits a preparar música ressonant per comunicar a tot Barcelona els assoliments de les escoles de l’A21E.

Dit això, l’alumnat de cicle superior es va aplegar en grups sota les oliveres dels jardins del TNC per dur a terme un intercanvi d’experiències mentre l’alumnat d’educació infantil, cicles inicial i mitjà van començar a fer tallers de percussió amb bastonets i amb el cos. La dinamització d’aquests tallers va anar a càrrec de la Banda del Surdo, companyia de percussionistes i xanqueres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*
Website